Verzekeringen

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar zijn wij steeds op zoek naar de beste verzekeringen die voldoen aan uw behoeften en verlangens. Dit doen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Wij gaan dan ook op zoek naar een product dat nauw aansluit bij uw persoonlijke situatie. Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning in elke stap die u zet.

We willen onze klanten een eerlijk en passend advies geven. We begeleiden u daarom ook van A tot Z. We laten u niet in de steek en staan u bij op ieder moment in de afhandeling van een ongeval of schadedossier.

Wij kunnen op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en beroep doen op de kennis en ervaring van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Daarnaast zijn wij ook lid vanĀ Aquilae. Dat is een netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars en bankagenten. Hierdoor kunnen wij onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Het versterkt onze onderhandelingspositie naar de verzekeraars en geeft ons een klankbord bij collega’s. Meer info vindt u op www.aquilae.be

Neem contact met ons op