Onze
specialisten

onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Kantoor Sadones – De Temmerman wordt gerund door Ann De Temmerman en Steven Sadones. Beiden hebben we ruim 30 jaar ervaring in de financiële sector, Ann is gespecialiseerd in verzekeringen en Steven in beleggingen. Als Crelan-bankagent en onafhankelijk verzekeringsmakelaar streven we naar een  persoonlijke aanpak. We kiezen ervoor om tussen onze klanten te staan, letterlijk én figuurlijk. Daarom voelen we goed aan wat speelt bij de lokale bevolking.

Ons kantoor staat voor 100% service en vertrouwen. We willen voor onze klanten dan ook echt die vertrouwenspersoon zijn.

Als zelfstandig Crelan bankagent en onafhankelijk verzekeringsmakelaar geven we de klant een complete service. Zowel particulieren als bedrijven kunnen steeds bij ons terecht.

service & vertrouwen

deskundig team
van experten

Ons deskundig team van experten geeft u dan ook professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen, kredieten, spaar- en beleggingsproducten. Als onafhankelijk makelaar gaan wij tevens steeds op zoek naar het gepaste product die voldoet aan uw behoeften en verlangens.

Samen met ons team van specialisten staan we met beide voeten in de lokale gemeenschap. We staan klaar voor onze klanten en begeleiden hen van A tot Z.

Maak kennis met onze specialisten

Hieronder vindt u bij wie u terecht kan voor specifieke vragen en inlichtingen. Wij helpen u dan ook met veel plezier verder. Stuur ons gerust een mailtje of bel ons op.

ANN
DE TEMMERMAN

kantoorhoudster & specialist verzekeringen

Steven
Sadones

kantoorhouder & specialist beleggingen

Scarlett
Fouquaert

specialist kredieten

Alexander
Opsomer

specialist beleggingen

Res
pect
vol

Jaren
lange
ervar
ing

Per
soon
lijk

On
afhankelijke
verzekerings
makelaar